С чисто ново Бентли  посрещна 40-ия си юбилей фолкпевицата Мара

...
С чисто ново Бентли  посрещна 40-ия си юбилей фолкпевицата Мара
Коментари Харесай

Мара Отварачката чукна 40 с чистак ново тузарско Бентли

С чисто ново Бентли  посрещна 40-ия си празник фолкпевицата Мара Отварачката. Скъпият подарък е от брачен партньор №3 Мирослав Соколов, за който се омъжи при започване на декември.

Луксозното возило е направено по поръчка с всички екстри и малко подрани, като дойде още преди празника на звездата. Тя обаче нямаше самообладание да се похвали на почитателите си и направи няколко клипчета с телефона си, които качи в обществените мрежи. „ Благодаря ти, обич моя “ - написа към видеата пайнерката. Една от екстрите на колата е, че върви с водач, който е постоянно на нейно разположение, когато не желае да я ръководи сама.

Освен Мария през 2022 година празник ще има и третият й брачен партньор. Мирослав Соколов ще навърши 35 година на 15 април. Така стана ясно, че певицата е кака на младоженеца с цяла петилетка. Страстта й към агнешкото е още от предходния й брак – предприемачът Християн Гущеров е по-млад от нея с цели 6 година Единствено първият й брачен партньор Димитър Андонов е по-възрастен от нея с 8 година и от него е единственото й дете – дъщерята Марая. Изпълнителката на „ Всичко е платено “ не споделя от какъв брой време са дружно с Миро и по какъв начин тъкмо са се срещнали, само че споделя, че за първи път е извънредно удовлетворена и спокойна в връзките си. Докато приказва за любовта си, звучи извънредно окрилена. Разказва, че е живяла с доста ограничения в персонален проект и стига до заключението, че е извънредно време да си разреши да изживее щастието си, написа " Телеграф ".

„ Трети път за благополучие “ - по този начин Мария изненадващо разгласи на почитателите си, че е сключила цивилен брак за трети път на 3 декември. Тя пусна свои фотоси в Инстаграм, с които удостовери, че към този момент още веднъж е фамилна жена и за трети път си сменя и семейството – след моминската Кирова тя поредно беше Андонова и Гущерова, а в този момент е Соколова. За сватбената гала фолкдивата бе избрала рокля на цветя, а Мирослав - бяла риза и дънки. Дъщерята на певачката цяло лято дружеше с двете деца на Мирослав - момче и момиче. Хлапетата пускаха клипове в нета, на които са непрекъснато дружно, даже честват на Марая рождения ден. Децата на Соколов са от първата му брачна половинка Вая, която той заряза поради Отварачката и поради това дълго време тя отхвърляше да му даде бракоразвод, само че след това промени решението си. Новият шурей е тестван персонално и от тъщата – майката на Мара. Баба Данче, която също като като дъщеря си избира по-младите мъже в леглото, ги придружаваше по време на лятната почивка в Гърция и събра задоволително позитивни усещания от кандидат-жениха, че да даде благословията си за третата женитба. Близки на младото семейство разкриват, че меденият месец ще е в Швейцария.

Двойка на годината

Броени дни след сватбата Мария и Мирослав бяха оповестени за Двойка на годината. Съпрузите бяха удостоени с наградата с решение на всемирски публицисти и след гласоподаване в Инстаграм. Двойката се бореше за статуетката дружно с Николета Лозанова и Ники Михайлов, Иван Христов и Ирина Тенчева, Златка Райкова и Благой Георгиев, Наум Шопов и Теа Минкова, Антония Петрова и Ивайло Батинков и Папи Ханс и Сара Драгулева. Певицата разкрива, че към този момент се усеща задоволително умерено и връзката е изцяло осъзната. „ Обичам по метод, по който не съм успявала до момента. Пожелавам си в действителност единствено да сме здрави и съм сигурна, че лека-полека нещата ми ще се подредят по този начин, както при всички естествени хора. Може би за всички е мистерия и се вълнуват, тъй като до момента не съм качвала фотоси с моя сътрудник. Много съм горда с Мирослав. Когато човек е благополучен, не би трябвало да се тормози да показа, да демонстрира любовта си “, съобщи заралийката.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР